12 grunner til å drikke eplecidereddik regelmessig

12 grunner til å drikke eplecidereddik regelmessig

Helsefordeler med eplecidereddik

Eplecidereddik er laget av gjæring av eplejuice, til sukkeret blir til eddik. For å oppnå best effekt må eplene høstes i miljøvennlige områder, og selve væsken må ikke varmes opp, filtreres eller blandes med kjemiske tilsetningsstoffer.

Det meste av eplecidereddiken legger seg på bunnen av flasken, den såkalte eddikmoren. Den inneholder de mest nyttige elementene, den består av aktive eddiksyrebakterier, som sammen med oksygen også gjærer vin eller andre væsker, så flasken bør rengjøres før bruk for å ristes.

I tillegg til de nyttige egenskapene til vanlig eplejuice, eplecider eddik har følgende egenskaper: antibakteriell, antiviral, soppdrepende. Det er derfor det er et uunnværlig middel for hudproblemer. Naturlig uklar eplecidereddik har helsefremmende fordeler og kan kurere visse sykdommer.

1. Eplecidereddik for å forbedre fordøyelsen

Å tilsette en liten mengde eplecidereddik i drikkevannet kan naturlig forbedre fordøyelsen. For å gjøre dette, fortynn en spiseskje eplecidereddik i et stort glass vann, rør godt og drikk 15 minutter før måltider. Dette stimulerer magesaftsekresjonen og maten fordøyes raskere.

Det er viktig å bruke rå, upasteurisert uklar eplecidereddik for å få ønsket effekt oppnå. Filtrert eller pasteurisert eplecidereddik inneholder ikke nok av enzymene og andre næringsstoffer som finnes i råeddik.

All naturlig eplecidereddik inneholder nyttige mineraler og sporstoffer, lipoproteiner med lav tetthet for å senke kolesterol, pektin for å brenne fett, eddiksyre, den antivirale eplesyren, levende enzymer, aminosyrer og mange andre nyttige næringsstoffer.

For å forbedre fordøyelsen er det best å spise regelmessig, helst før hvert hovedmåltid. Det kan også redusere sult og hjelpe med vekttap.

2. Eplecidereddik mot halsbrann, tarmlidelser og forstoppelse

Regelmessig inntak av eplecidereddik fortynnet i vann bidrar til å redusere surheten i magen, noe som fører til halsbrann. Det er viktig å innse at ren eplecidereddik er for sur for personer som lider av halsbrann eller magesår.

Eplefiberen i rå eplecidereddik gjørme beroliger fordøyelseskanalen, noe som bidrar til å redusere magekramper, oppblåsthet og oppblåsthet for å forhindre oppblåsthet.

Eplecidereddik kan også brukes som et mildt avføringsmiddel for å stimulere tarmperistaltikken ved uregelmessig forstoppelse. Det bør ikke ha en avføringseffekt hvis avføringen er regelmessig.

3. Forebygging av Candida-sopp og normalisering av tarmbakterier med eplecidereddik

Eplecidereddik er full av nyttige syrer som forbedrer tarmfloraen. Eddiksyre og eplesyre har antibakterielle, antimikrobielle og soppdrepende egenskaper og kan bidra til å begrense spredningen av candida i tarmen som oppstår ved høyt sukkerforbruk.

4. Styrking av immunforsvaret med eplecidereddik

Tarmfloraen er veldig nært knyttet til kroppens immunsystem. Og i mange tilfeller er det fornuftig å skape gunstige forhold for vekst av nyttige bakterier for å forbedre din generelle helse. Eplecidereddik kan hjelpe med dette.

I tillegg aktiverer rå, ufiltrert eplecidereddik lymfesystemet, og hjelper til med å rense lymfeknutene og tynne ut slimet i kroppen. Over tid kan dette lindre forstoppelse, øke motstanden mot forkjølelse og lindre allergier.

5. Reguler blodsukkernivået med eplecidereddik

Eplecidereddik inneholder eddiksyre, som bremser fordøyelsen av enkle karbohydrater og dermed regulerer blodsukkernivået.

Den hypoglykemiske effekten av rå eplecidereddik har blitt påvist i flere studier: “Eddik kan betydelig forbedre postprandial (oppstår etter et måltid) insulin- og insulinfølsomhet hos insulinresistente personer… Dermed har eddik effekter som ligner på akarbose eller metformin (antidiabetikere)”

< h2 align="left">6. Eplecidereddik mot høyt blodtrykk

Noen dyrestudier har vist at eplecidereddik kan senke høyt blodtrykk, og det er mange rapporter på internettfora om bruken til akkurat dette formålet.

Det er mulig at rå eplecidereddik øker produksjonen av nitrogenoksid, som hjelper til med å slappe av blodårene. I tillegg har eplecidereddik en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet, noe som naturlig fører til en reduksjon i høyt blodtrykk over tid.

7. Avgifte kroppen med eplecidereddik

Eplecidereddik er en populær ingrediens i detoxrapporter med positive resultater. I tillegg til kroppsrensende fordeler som allerede er nevnt, renser rå og ufiltrert eplecidereddik fortynnet med vann leveren.

En spiseskje eplecidereddik i et stort glass vann før hvert måltid brukes ofte til en daglig forebyggende kroppsrensing og detox anbefales. I noen tilfeller kan mer eddik brukes til rengjøring, men i dette tilfellet er det bedre å konsultere en profesjonell.

8. Gå ned i vekt med eplecidereddik

Eddiksyre forhindrer opphopning av fett i kroppen generelt og i leveren spesielt. Det høye pektininnholdet reduserer opptaket av fett fra måltidene.

Eplecidereddik reduserer også sultfølelsen og mindre mat gjør at du føler deg mett ved et måltid. Selvfølgelig, hvis du håper at bare 1 spiseskje eddik om dagen vil hjelpe deg å gå ned i vekt, tar du feil. Bare en helhetlig tilnærming er effektiv.

9. Eliminer dårlig ånde med eplecidereddik

Syrene i naturlig eplecidereddik dreper bakteriene i munnen som forårsaker dårlig ånde. Du kan også bruke den til å skylle munnen når du vasker ansiktet morgen og kveld.

10. Hudvitaminer i eplecidereddik

Eplecidereddik balanserer pH-verdien i huden og har lenge vært anbefalt som hudtonic. Det kan også hjelpe til med å behandle hudsykdommer som akne, spesielt når det brukes regelmessig både internt og eksternt.

11. Eplecidereddik kan hjelpe benkramper og tretthet

Inntak av eplecidereddik kan øke kaliumnivået i kroppen, noe som kan føre til leggkramper og kronisk tretthet.

12. Utholdenhet og energi i eplecidereddik

Rå og ufiltrert eplecidereddik har lenge vært kjent som en styrkende og energigivende. Ved daglig inntak øker det utholdenheten.

Epleeddik er blant annet en uunnværlig hjelper i matlagingen, den tilsettes salater, te, marinader, ulike dressinger og sauser.< /p>